Yksittäiset suunnittelutyöt

Aina ei tule ajatelleeksi, mihin kaikkeen graafista suunnittelua tarvitaan. Yksittäisillä, pienilläkin asioilla voi olla merkitystä sille, minkälaisen viestin yritys antaa itsestään ulospäin. Mitäänsanomaton lehti-ilmoitus voi vähentää yrityksen uskottavuutta tai huonosti tehty pakkaus ei houkuta ostamaan, vaikka tuote olisi kuinka hyvä. Epäselvät kuvat ja vaikealukuiset fontit esitteessä eivät välitä viestiä toivotulla tavalla.

Me hallitsemme suuret kokonaisuudet, mutta kiinnitämme huomiota myös yksityiskohtiin. Suunnittelutyön koolla ei ole väliä, olipa kyse sitten käyntikortista tai messuosastosta. Teemme ulkoasusuunnittelua painotuotteisiin, markkinointimateriaaleihin, sähköiseen mediaan, tapahtumiin…

Esitteet, tuotekatalogit, vuosikertomukset, asiakaslehdet

Toteutamme painettavat ja sähköiset esitteet yksinkertaisista yritysesitteistä aina laajoihin tuotekatalogeihin. Voimme hyödyntää omaa valokuvaajaamme tai jo olemassa olevia kuva-arkistoja julkaisujen kuvituksessa. Yhteistyökumppaneidemme joukossa on myös tekstintuottajia vaativimpiinkin tarpeisiin.

Logot, liikemerkit, tunnukset, lomakkeistot

Suunnittelemme yksilöllisiä logoja ja liikemerkkejä, tai vaihtoehtoisesti voimme uudistaa jo olemassa olevaa tunnusta. Toteutamme myös yrityksen graafiseen linjaan sopivia käyntikortteja, kirjekuoria ym.

www-sivut, sähköinen media

Suunnittelemme ulkoasultaan ja sisällöltään selkeitä nettisivuja. Vaativammatkin www-toteutukset, verkkokaupat ym. hoituvat Greystonen kautta erinomaisen yhteistyöverkoston ansiosta. Ei myöskään kannata unohtaa sosiaalista mediaa. Esimerkiksi Facebookin profiili- ja taustakuvien toteutuksessa voi käyttää ammattitaitoista suunnitteluapua.

Tuotepakkaukset, myymälä- ja autoteippaukset, opasteet, messuosastot

Näyttäviä ratkaisuja erilaisiin kohteisiin, mahdollisuuksia on rajattomasti.

Esimerkkejä suunnittelemistamme logoista, liikemerkeistä ja tunnuksista

logoja_greystone

 

sivakan_strategiakuvitus_p

Sivakka

Sivakka omistaa lähes 8 400 vuokra-asuntoa Oulussa ja niissä asuu noin 14 000 oululaista.
Konsernin strategia ja arvot esitettynä kuvituksen keinoin.

Muita esimerkkejä yksittäisistä suunnittelutöistä:  Biocenter Oulu  |  MTK Pohjois-Suomi  |  Oulun kaupunki